۵ خوراکی خطرناک‌ جهان را بشناسید

برخی از خوراکی ها به علت وجود نوعی سم در خود به راحتی می‌توانند باعث مرگ شما شوند.

به گزارش سایت معلولین هدف خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بعضی از غذاها، خصوصا آن‌ غذاهایی که کمتر شناخته شده هستند، در نگاه اول جذاب به نظر می‌رسند اما همان خوراکی‌های جذاب ممکن است که شما را بکشند. برخی افراد این غذا‌های خطرناک را در کابینت و یخچال نگهداری کرده و آن‌ها را در برنامه روزانه غذایی خود جای می‌دهند.

تغذیه سالم یکی از مهم‌ترین معیار‌ها برای داشتن عمری طولانی و سلامت جسمانی است، پس لازم است درباره خوراک خود تحقیق کنید و شیوه صحیح خوردن آن را نیز یاد بگیرید. در ادامه تعدادی از این غذا‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

خطرناک ترین خوراکی‌های دنیا را بشناسید

 

 

هسته گیلاس

همه ما تا کنون گیلاس را به صورت خام و پخته مصرف کرده ایم، هرچه رنگ گیلاس پررنگ تر باشد نشانه بالا بودن آنتی اکسیدان های موجود در آن است. متخصصان تغذیه مدعی هستند که نباید دانه، ساقه و برگ این میوه را مصرف کرد؛ چرا که دارای مقدار زیادی سم «سیانید» است و سلامتی شما را به خطر خواهد انداخت.

 

فوگو (بادکنک ماهی)

مصرف بادکنک ماهی در آمریکا ممنوع بوده چرا که این نوع ماهی به عنوان یکی از سمی‌ترین غذا‌های دنیا شناخته شده است حتی اگر به درستی هم پخته شود. در واقع محققان به این نتیجه دست یافته اند که بادکنک ماهی ۱۲۰۰ برابر بیشتر از سیانید کشنده بوده و تترو دوتوکسین یا ماده سمی موجود در ماهی باید در زمان طبخ کاملا جدا شده تا باعث آلوده شدن گوشت نشود.

در ضمن اگر اندام بدن این غذای ژاپنی به درستی جدا نشود، بعد از مصرف ممکن است باعث فلج شدن بدن انسان شود. حتی پخت این ماهی در خانه باعث مرگ افراد می‌شود. اجازه قانونی برای تهیه آن توسط کسانی خواهد بود که دوره چند ساله برای تهیه آن را گذرانده باشند.

 

هات داگ

هات داگ یک غذای سمی یا کشنده نیست، بلکه باعث بروز مشکلات خفگی خواهد شد که همین عامل خطرناک بودن آن را توصیف می‌کند. طبق آمار کودکان زیر سه سال بیشتر از بقیه افراد به این معضل دچار خواهند شد؛ جالب است بدانید که میزان کالری‌های موجود در هات داگ به اندازه‌ای بالاست که باعث بروز مشکلات قلبی یا عروقی خواهد شد؛ بنابراین با مصرف هر یک عدد هات داگ باید به اندازه ۳ ساعت پیاده روی و یک ساعت دوچرخه سواری داشته باشید تا سیستم ایمنی بدن تان حفظ شود.

محققان به این نتیجه دست یافته اند که کودکان با مصرف بیش از اندازه هات داگ به سرطان خون و لوسمی مبتلا خواهند شد. مصرف گوشت‌های فرآوری شده در کودکان یکی از عوامل بروز سرطان است. طبق تحقیقات یک اپیدمیولوژیست در یک مجله تحقیقات سرطان کودکانی که بیش از ۱۲ عدد هات داگ در هر ماه مصرف کنند، ۹ برابر بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان خون قرار می‌گیرند.

 

پنیر غیر پاستوریزه

پنیر‌های غیر پاستوریزه بهترین بستر برای رشد و تکثیر باکتری‌های مضر و بروز بیماری‌های ناشی از غذا شناخته شده اند که عرضه و مصرف آن‌ها در کشور‌های آمریکایی ممنوع است؛ چرا که مصرف لبنیات غیرپاستوریزه با بروز بیماری های زیادی مانند بیماری های عفونی، گوارشی و بیماری های مشترک میان انسان و دام از قبیل تب مالت همراه است و برای حفظ سلامت جسمانی باید از مصرف اینگونه خوراکی ها خودداری شود، در غیر اینصورت با خطر افتادن سلامت جسمانی باید در انتطار از بین رفتن استخوان ها یا پیر شدن مفاصل بود.

 

سیب زمینی سبز

سولانین ماده سمی بوده که در سیب زمینی خام و سیب زمینی سبز موجود است و به راحتی باعث ایجاد بیماری‌های مختلفی خواهد شد که می‌تواند سلامت بدن را با مشکلات متعدد مواجه کند؛ بنابراین در زمان استفاده از سیب زمینی قسمت‌های سبز آن‌ها را دور ریخته و برای مصرف حتما به خوبی سرخ کنید تا سم موجود در آن دردسری برایتان ایجاد نکند.

 

در مصرف تمام مواد غذایی حد تناسب را رعایت کرده و به هیچ عنوان از مواد غذایی خطرناک و ناسالم استفاده نکنید.

 

 منبع : باشگاه خبرنگاران جوان 

جاوید عباسی

جاوید عباسی

جاوید عباسی هستم مدیر پرتال هدف مقاله نویس و حامی حقوق معلولین سعی میکنیم با نقد و بررسی مشکلات هم نوع های عزیزمان مشکلات این بخش از جامعه را به گوش مسئول عزیز برسانیم

Leave a Replay

About Me

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

Recent Posts

Follow Us

Weekly Tutorial

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit